Voor roddel, achterklap en voor wat er verder allemaal aan schort

 

Over de tantes

verkooppunten/fairs

DE SCHORTLIST

Bestellen/retourneren

De oude tantes!

Tante Bella & tante Jo zijn de zussen van onze oma. Ze waren ‘overgebleven’ en woonden samen onder één dak. De bezoekjes aan de tantes op zondag bleven je wel bij. Het huis, de binnenplaats met de walnotenboom en natuurlijk de kleurrijke schorten die zij droegen. Ze waren altijd bezig. In en rondom het huis en in de eigen moestuin. Ze maakten zelf likeur van walnoten en de kelder stond vol weckflessen met kersen op brandewijn, stoofperen en jam.

 

Altijd welkom

Routine en reinheid bepaalden het ritme van de dag. Het strakke regime werd aan de kant gezet als er bezoek kwam. Daar genoten ze enorm van. Ze waren zuinig voor zichzelf, maar royaal voor anderen. Een bezoek aan de tantes draaide om een goed gevulde eettafel. Geen culinaire hoogstandjes, maar smaakvolle recepten met eerlijke ingrediënten en uit een goed hart. Met vooral héél veel toetjes.

 

Sterke inspiratie

De tijd leek geen grip te hebben op de tantes. Ze lieten zich niet gek maken door de laatste grillen, maar hielden vast aan een blijvende kwaliteit. Die kwaliteit van leven, dat onverstoorbaar vasthouden aan wat goed is, heeft ons sterk geïnspireerd en hebben we vertaald naar een collectie hedendaagse schorten. De schorten van Tante Bella & Tante Jo.

De nieuwe tantes!

Wij zijn twee zussen, net als tante Bella en tante Jo. En ook wij houden alletwee van rommelen in de keuken, rondom het huis en in de tuin. Met een schort voor natuurlijk. Goed leven en samen genieten rond een goed gevulde tafel horen daarbij. Maar daar houdt elke gelijkenis op.

Onze schorten zijn geïnspireerd op de tantes, maar ontstaan uit een spontane ingeving van Maan Ketterings en een net iets te enthousiaste reactie van Suus Ketterings die er toen opeens aan vast zat.

 

Maan (links) is van de techniek. Ze is expert in het ontwerp en de ontwikkeling van bedrijfskleding. Ze doorziet het complete productieproces van idee tot realisatie en weet direct wat voor consequenties keuzes hebben op de prijs, de pasvorm en de kwaliteit. Een goede pasvorm is haar stokpaardje. Het is dan ook haar idee om schorten in verschillende maten te voeren, want ze moeten wel goed zitten.

 

Suus (rechts) is van de commercie en de communicatie. Zij adviseert bedrijven over hun strategische positionering en merkbeleving. Ze bedenkt concepten en neemt de verantwoordelijkheid voor de realisatie hiervan in tekst, beeld en fotografie. Ze verbindt product en consument en zorgt ervoor dat de boodschap aankomt. Vanuit haar achtergrond is de schort uitgegroeid tot een relatiegeschenk. Met of zonder extra gadget en voorzien van een passende brief voor relaties en verpakt in een luxe cadeauverpakking.

BESTELLEN?               ons, of bel 06 21 22 666 9

bestellen

in de media

BESTELLEN?              ons, of bel 06 21 22 666 9